Joyful Giftcard – perfekt att dela ut som julgåva

Vi var på jakt efter en riktigt fin gåva inför jul förra året, men det är svårt värre att hitta något som passar alla i företaget!

Man kan såklart välja ett tema som passar de flesta, tex matlagning.

Köp in något snyggt till köket, typ en fin stekpanna, en kött-termometer, eller ett bestickset.

Men det blir lätt lite mellanmjölk av det, vissa gillar säkert prylen jättemycket, men de flesta tycker det är helt ok att få en gåva överhuvud taget medans vissa faktiskt känner sig missnöjda och tycker att chefen minsann borde ge det lite mer eftertanke och köpa in något som passar just dem! Vi är ett litet företag 🙂

Precis när jag var på väg att köpa in en ostbricka till alla så hittade jag något som heter Joyful Giftcard, ett så kallat Gåvokort!

Det är en rätt enkel men genial lösning på ovan problem.

Istället för att dela ut en produkt så delar man ut ett gåvokort som mina anställda sedan får använda för att gå in på en hemsida och välja sin egna gåva ur ett stort och brett sortiment.

Då får de PRECIS det de vill ha utan att jag själv måste få till det!

Dessutom ingick en riktigt fin förgåva som delades ut i samband med att korten fördelades. För att det inte ska kännas tråkigt att bara dela ut ett kort vid julfesten!

Kan varmt rekommendera JoyfulGiftcard, stort sortiment och många fina varumärken så som Craft, Orrefors osv fanns att välja på!