Posters, en upplevelse i ram!

Posters är en bild av något man oftast tycker om. Det många glömmer bort är att ramen är ett tillbehör som gör att en helhet uppstår. Alltså är det viktigt att matcha ramen med bilden/postern så man får fram en helhet till den miljön man ska använda den i. Så för att göra en perfekt matchning till helheten så måste även storleken matchas till den tilltänkta miljön. Ofta ska inte bara en poster in i miljön utan man bygger en hel vägg där det finns ett genomtänkt tema.

Färgen på väggen finns oftast på plats när man börjar planera för helheten. Poster som du beställer har också ett visst färgschema. Då har vi ramen kvar och här gäller det att välja en färg som stämmer med både vägg och poster. Ofta ska du kanske ha tre eller fyra posters på väggen och allt ska smälta ihop till ett gemensamt tema.

Storleken på de olika poster är nu också något som blivit viktigt. Gör en liten skiss och fundera igenom hur du gör hela väggen till en tavla. När detta är gjort har du fått fram en hel vägg som är designad enligt ditt egna önskemål.

Skapa er egna tavelväggar på posteryard.

Då fortsätter man tänka på den övriga inredningen i rummet och känns allt att stämma har du lyckats skapa en miljö där posters är det som skapat och ger den känslan som du önskade.

Nu är det bara att beställa dessa små godbitar och du har din egendesignade upplevelse i ram.